ABONNEMENTEN

Er komt een aantal zaken kijken bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen. Zoals opladen, periodiek onderhoud en risicodekking. Met de abonnementen van E.B.S. heeft u alle zaken direct geregeld. Wel zo makkelijk.

Laadpas
Een elektrische bedrijfswagen laadt natuurlijk op aan de laadpaal. Laadpalen zijn onderweg al overal te vinden. Aan de openbare weg, parkeerplaatsen en bij tankstations. Voor het opladen van uw elektrische voertuig bij een openbare laadpaal heeft u een laadpas met abonnement nodig. Inmiddels zijn er laadpassen in overvloed, maar vaak verschillen de tarieven en voorwaarden. Het is daarom aan te raden goed onderzoek te doen naar de mogelijke opties. We kijken samen welk abonnement het beste bij uw rijgedrag past!

Onderhoudsabonnement
Zorgeloos onderweg in uw elektrische voertuig: dat is ons doel. Toch onverhoopt met pech langs de weg? Dan bent u zeker van een snelle service dankzij het E.B.S. onderhoudsabonnement. Hierbij kijken we naar uw gebruik, nu en in de toekomst. Het abonnement krijgt een toepasselijke looptijd en wordt inhoudelijk afgestemd op uw wensen en rijgedrag (aantal kilometers).

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!