VOOR ALLE ONDERNEMERS

Groenonderhoud

Hoveniers- en groenonderhoudbedrijven kunnen niet om duurzaamheid heen. Ze zijn dagelijks bezig met groen en elektrisch transport is dan maar een kleine stap. Met een elektrische bedrijfswagen zorg je in deze branche ook voor ‘groen op de weg’. Dankzij de krachtige accu komt u netjes op tijd bij iedere opdrachtgever aan. Na een lange werkdag laadt de elektrische bedrijfswagen snel en efficiënt op, klaar voor de volgende klus!

Food en horeca

Maaltijden bezorgen, een boodschap doen bij de groothandel of uitpakken met uitgebreide catering op locatie. In de food en horecabranche komt de elektrische bestelwagen meer dan goed tot z’n recht. Elektrische voertuigen zijn klein, licht en wendbaard. Ze bewegen makkelijk door smalle straten en over kleine bruggen die niet veel gewicht mogen dragen. Een echte must voor het bevoorraden van horeca in de binnenstad (en net daarbuiten).

Overheid

In het klimaatakkoord van Parijs zijn afspraken gemaakt om de uitstoot van CO₂ terug te dringen. In 2050 moet de energievoorziening zelfs volledig CO₂ neutraal zijn. Met elektrisch vervoer voldoe je volledig aan deze nieuwe normen. Van stadsreiniging tot binnenstedelijke ritten van ambtenaren: voor elk doel is een passend elektrisch voertuig.

Detailhandel

Dampende en ronkende dieselmotoren in de stad: daar wordt niemand gelukkig van. Een elektrische bedrijfswagen biedt de oplossing. En naast duurzaam is het voertuig ook nog eens efficiënt. In milieuzones gelden venstertijden voor het laden en lossen en bevoorrading. Een schone en stille e-bedrijfswagen voldoet feilloos aan de milieueisen van de binnenstad. En kan daarom 24/7 emissievrij worden ingezet.

Distributie

Het kilometerbereik van een elektrische bestel- of bedrijfswagen wordt steeds groter. Dat maakt het voertuig niet alleen geschikt voor korte afstanden in de binnenstad, maar ook voor langere afstanden. Door de route zo efficiënt mogelijk in te plannen bespaar je bovendien energie. Toch extra stroom nodig? Dankzij de grote toename van snellaadstations bent u zo weer onderweg.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!