De Bruin Groep kan zero-emissie zones Amsterdam binnen!

Twee Maxus eDeliver9 CC L3: die mooie order kregen wij van De Bruin Groep uit Vijfhuizen. Met deze wagens kunnen de chauffeurs duurzaam, veilig en met veel plezier hun kilometers rijden. Het eerste voertuig heeft een open laadbak, onder andere voorzien van aluminium borden, zelfdragende aluminium vloerplanken, kopschot, kantelbaken en touwhaken. Ook heeft deze Maxus een complete zwaailampbalk op het dak en flitsers voor en achter op het voertuig. Zo kan er veilig gewerkt worden in de binnenstad en langs de weg.

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Met een laadvermogen van 1.020 kg is deze bedrijfswagen veelzijdig inzetbaar, ook voor het zwaardere werk. En tot in alle zero-emissie zones van Amsterdam!

Bij E.B.S. by Boonstoppel hebben wij dit type voertuigen vrijwel altijd op voorraad staan en helpen we ook u graag snel en veilig op weg. De Bruin Groep kan daarover meepraten. Dit dynamische bedrijf is werkzaam in de grond- weg- en waterbouw en biedt een veilige oplossing voor iedere verkeersmaatregel, zowel tijdelijk als permanent.