De Maxus e-DELIVER 3

100% elektrisch en 0% uitstoot! Sinds een paar weken staat dit nieuwste model van Maxus bij ons in de buitenshowroom.

Een compacte bestelwagen voor de toekomst. Dit nieuwe model is speciaal gemaakt voor ondernemers die milieuvriendelijk transport belangrijk vinden. En met een actieradius van 342 kilometer komt u ver, zeker in het stadsverkeer.

De Maxus eDELIVER 3 heeft verschillende opties om de wagen helemaal naar uw wens samen te stellen. Op dit manier is hij optimaal inzetbaar binnen alle branches. Eén van de voordelen is de keuze in laadruimte: de korte wielbasis heeft een laadruimte van 4,3m2 en de lange wielbasis 6,3m2. Daarmee is hij voor iedere type werk geschikt. Daarbij denkt de Maxus eDELIVER 3 ook aan de chauffeur: de wagen is ergonomisch verantwoord met zijn ruime en verstelbare stoelen. Zo bent u verzekerd van groot zitcomfort tijdens het rijden.

Duurzaam ondernemen is de toekomst. Nu al overstappen wordt daarom fiscaal beloond door de overheid. Juist bij de aanschaf van dit nieuwste Maxus-model. Er zijn verschillende fiscale voordelen, waar u als ondernemer gebruik van kunt maken. In het voorjaar van 2021 komt daar nog een nieuwe aanschafsubsidie bij!

Om er zeker van te zijn dat u goed op weg gaat én blijft, biedt Maxus vijf jaar voertuiggarantie en acht jaar garantie op het accupakket.