De tweede Maxus eDeliver3 voor M. van der Spek Groep

Deze week hebben wij de tweede 100% elektrische Maxus eDeliver3 Lange Wielbasis, voorzien van sidebars en een trekhaak, aan M. van der Spek Groep uit Benthuizen mogen afleveren. Dit voertuig is eveneens in de kleur van het bedrijf gespoten.

M. van der Spek GROEP zijn de gecertificeerde hoveniers, ontwerpers en groenvoorzieners. Met een team van ruim 140 eigen medewerkers beschikken zij over de capaciteit, kennis en ervaring om elk groenproject – groot of klein, eenvoudig of complex – binnen deadline en budget kwaliteitsvol op te leveren. Zij hebben alles in eigen beheer en staan garant voor het werk.

In deze hoedanigheid past ook deze elektrische bedrijfswagen prima bij het duurzame beleid van het bedrijf. Tevens is de rijk uitgeruste Maxus voorzien van vele veiligheidsaspecten, zoals ESP, AEBS en een tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en andere weggebruikers beschermen. Daarnaast heeft de Maxus een prettig, goed doordacht interieur, met voldoende opbergruimte.

Wij wensen  M. van der Spek Groep veel duurzaam werkplezier met deze tweede Maxus eDeliver3 en bedanken hen voor de opdracht.