Derde Cenntro Logistar 200 voor Infrahands

Gisteren hebben wij de derde van een serie van 3 100% elektrische Cenntro Logistar 200 mogen afleveren aan Infrahands te Weesp. Het betreft een Open laadbak. De voertuigen zijn voorzien van een zwaailamp op het cabinedak en flitsers voor en achter.

Infrahands biedt verschillende diensten op het gebied van verkeers- en veiligheidsdiensten, zoals Verkeersregelaars, Brandwacht, Parkeerbegeleiders en BeoordelingsRichtlijn. Daarnaast is Infrahands gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van verkeer en verkeersveiligheid.

Deze 100% elektrische voertuigen zullen onder andere worden ingezet binnen de zero-emissiezones in Amsterdam voor het plaatsen van parkeerverboden. Vanwege de compactheid zijn deze bedrijfswagens hiervoor uitermate geschikt.

De Cenntro Logistar is de 100% elektrische bedrijfswagen voor lichte en iets zwaardere ladingen, met net dat ietsje meer – compactere afmetingen dan conventionele transporters voor een breed scala aan behoeften. Gezien de compactheid van de Cenntro Logistar, zijn deze voertuigen uitermate geschikt voor zero-emissiezones in de binnensteden. Smalle paden kunnen probleemloos worden bereden waardoor het werk veel gemakkelijker, dus sneller en dus efficiënter wordt.

Wij wensen de berijders van Infrahands veel werkplezier met deze 100% elektrische Cenntro’s.