Marius Jouw Wijnvriend

Maxus e-deliver9 voor Marius Jouw Wijnvriend b.v

Wij hebben een 100% elektrische Maxus eDeliver 9 L3H2 aan Marius Jouw Wijnvriend B.V. te Den Haag mogen afleveren. Hiermee worden de wijnen in Den Haag en Wassenaar en omgeving stil en duurzaam bezorgd.

Bij Marius Jouw Wijnvriend is het kopen van wijn een echte wijn beleving. Zij vertellen de klanten graag over de verschillende soorten wijnen waaruit de klant kan kiezen en organiseren regelmatige gezellige wijnproeverijen. Het kopen van wijn kan zowel online als ook in de twee winkels in Den Haag en Wassenaar. Marius Jouw Wijnvriend heeft de lekkerste wijnen voor elke gelegenheid en daar zijn zij trots op!

Het voertuig wordt dagelijks ingezet om de 2 winkels te bevoorraden en de online bestellingen bij de klant af te leveren.  

Met de Maxus eDeliver 9, voorzien van een 52 kWh accupakket, kunnen wel tot 237 groene stadskilometers gereden worden per laadsessie. Tevens is de rijk uitgeruste Maxus voorzien van vele veiligheidsaspecten, zoals ESP, AEBS en een tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de e-Deliver9 veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en airbags. Daarnaast heeft de Maxus een prettig, goed doordacht interieur, met voldoende opbergruimte.

 

Wij wensen Marius Jouw Wijnvriend veel werkplezier met deze 100% elektrische Maxus eDeliver9 en bedanken hen voor de opdracht.