OPTIMAAL OPLADEN

Rijden veel van uw medewerkers in een elektrische voertuig? Of bent u van plan uw wagenpark uit te breiden met elektrische bedrijfswagens? Dan is de aanschaf van een zakelijke laadpaal het overwegen waard. Dat biedt namelijk verschillende voordelen.

Als ondernemer heb je de mogelijkheid om de laadpaal mee te nemen in je MIA-voordeel. Dit moet dan wel binnen de gestelde limieten voor de MIA (Milieu-investeringsaftrek) zijn en het bedrag van de laadpaal dat in de MIA wordt meegerekend mag niet hoger zijn dan € 2.500. Wel is het toegestaan een losstaande MIA-aanvraag te doen voor installatie van een laadpaal die duurder is dan € 2.500.

Meer weten over MIA of VAMIL (Willekeurige afschrijving milieu-investeringen) regelingen? Kijk dan bij Subsidies.

Voor het opladen van een elektrisch voertuig zijn verschillende oplaadmethodes en stekkers voorhanden. Het uitkiezen van de juiste laadpaal voor uw wagenpark kan dus nog wel eens een uitdaging zijn. Eén of meerdere stekkeruitgangen, een laadpaal met of zonder een vaste stekker en een offline of online laadpaal? Wij helpen en adviseren u graag over de beste optie. Ook over de fiscale voordelen bij de aanschaf van een zakelijke laadpaal hebben wij de kennis in huis. Daarover leest u meer op de pagina ‘Subsidies’.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!