Maxus e-DELIVER 7

Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

PLAN EEN PROEFRIT

De nieuwe Maxus eDeliver7 is de perfecte oplossing om jouw bezorgdiensten te optimaliseren. Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, een stille elektromotor, minder onderhoud en een uiteindelijk lagere Total Cost of Ownership (TCO); de Maxus eDeliver7 heeft het.

Qua grootte bevindt de Maxus eDeliver7 zich tussen de eDeliver3 en de eDeliver9. Met een laadvolume variërend van 5,9 tot 8,7 m3 en een laadvermogen tot 1200kg, is er voldoende ruimte voor al jouw lading. En, ook heel belangrijk: het rijplezier staat op een hoog niveau.

Stoer en uniek

De Maxus eDeliver7 heeft een stoere uitstraling en een innovatief design. Daarmee onderscheidt hij zich in het segment.

De eDeliver7 heeft moderne full-LED verlichting en de karakteristieke voorzijde en dynamische belijning van de flanken laten het unieke karakter zien.

Royale ruimte 

De Maxus eDeliver7 is verkrijgbaar in twee lengtes en twee hoogtes en biedt zo altijd hét antwoord op alle bedrijfsbehoeften. Ook beschikt de eDeliver7 over een trekhaak, waardoor je moeiteloos een aanhangwagen tot 1.500 kg kunt trekken.

De 100% elektrische aandrijving levert voldoende vermogen (150 kW / 205 pk en 330 Nm koppel) om comfortabel van A naar B te reizen.

Comfortabel en schoon

Lange afstanden

De eDeliver7 heeft een verwachte actieradius van 275 tot 375 kilometer, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen, zonder concessies te doen aan het leveringsschema.

Optimale prestaties

De toonaangevende technologie zorgt voor een naadloze rijervaring en optimale prestaties.

Veel opties

Door de verschillende carrosserievarianten en afmetingen waarin de Maxus eDeliver7 verkrijgbaar is, kun je kiezen wat het beste bij jouw specifieke behoeften past. 

Een schone toekomst

Omdat de Maxus eDeliver7 een volledig elektrische bestelwagen is, staat hij geen schadelijke emissies uit. Hierdoor verklein je de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf. Dit draagt bij aan een schonere toekomst.

Maak je Maxus uniek

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen specificaties en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor de Maxus eDeliver7.

Samen kijken we wat je nodig hebt om zo snel mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

5 jaar / 100.000 km fabrieksgarantie
Batterij: 8 jaar / 160.000 km fabrieksgarantie

Maxus garantie

Ook de garantie op de nieuwe e-Maxus is zeer uitgebreid. Zo ben je verzekerd van 5 jaar voertuiggarantie en 8 jaar garantie op het accupakket.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!