Maxus e-DELIVER 3

 

Nu beschikbaar!

 

De nieuwe Maxus eDeliver3 is dé oplossing voor distributie in de stad. 100% elektrisch, wendbaar, laag in verbruik, met een duurzame accu en een range tot 342 kilometer!

 

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDeliver3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDeliver3 begint die toekomst hier en nu.

 

Opvallend knap. Resoluut hedendaags.

Dat de Maxus eDeliver3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is dus niet alleen perfect geschikt voor stadsverkeer en kortere ritten, maar ook voor langere afstanden.

Maar de Maxus eDeliver3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning van de flanken accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

Dit model is verkrijgbaar in twee lengtes. De laadruimte van de compacte versie is 218 cm lang en heeft een laadvolume van 4,8 m3. De lange versie biedt je een laadruimte met een lengte van 277 cm en een laadvolume van 6,3 m3.

Kies je kleur: warm white, grey metallic, zwart metaalkleur

Welkom in de ruimte

Kies je laadruimte

Voor maximale wendbaarheid in de stad kies je de compacte versie. Heb je doorgaans wat meer ruimte nodig, dan ga je voor de langere uitvoering, die tot 1.020 kg bruto laadvermogen biedt. En dát is uniek in deze klasse.

Afgewerkte laadruimte

Ingenieus detail: de laadruimte van de Maxus eDeliver3 is perfect afgestemd op het standaardformaat van een europallet. Bovendien zijn de vloer en de wanden van de laadruimte degelijk afgewerkt. 

Maten en gewicht

Uitgekiend ergonomisch. Ruim en comfortabel.

Ergonomie en comfort

De Maxus eDeliver3 munt uit in ergonomie. De ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare stoelen geven de bestuurder alle steun en comfort. Het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen zorgen ervoor dat alle aandacht naar de weg gaat.

Informatie en connectiviteit

Het aantrekkelijke instrumentenpaneel geeft in één oogopslag alle info die je nodig hebt. Op het heldere scherm naast de snelheidsmeter presenteert de boordcomputer alle denkbare gegevens. Het centrale 7 inch touchscreen maakt verbinding met je smartphone en brengt daarmee connectiviteit op een veilige manier binnen handbereik.

Automatisch elektrisch

Met de Maxus eDeliver3 is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de automaat laat zich vlot en intuïtief bedienen. En dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil en comfortabel.

Complete uitrusting

Het interieur valt op door de verzorgde afwerking en de complete standaarduitrusting. Airconditioning, elektrische stoelverwarming, stroomvoorziening, usb-aansluiting, radiobediening aan het stuur: de Maus eDeliver3 heeft het allemaal.

100% kracht. 0% uitstoot. En dat tot 342 km lang in stadsverkeer.

De Maxus eDeliver3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. Daarmee zorgt de eDeliver3 voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDeliver3 heeft geen moeite met een hellingshoek tot 25% (lange versie) of zelfs 30% (compacte versie).

De topsnelheid is begrensd op 120 km/u.

MOTOR
90 KW (122 PK)
250 NM

Kies je batterij

De Maxus eDeliver3 is uitgerust met de nieuwste Ternary Lithium Ion-batterij, die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus geeft je maar liefst acht jaar waarborg op die batterij.

De Maxus eDeliver3 heeft een actieradius van maar liefst 342 km volgens de WLTP-stadscyclus en 240 km WLTP gecombineerd.

Laad je batterij voor 80% op in 45 minuten.

Via een DC-snellader is je batterij al na drie kwartier voor 80% opgeladen. Met een standaard 7,2 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden 6 tot 8 uur. De eDeliver3 is standaard uitgerust met een laadkabel die compatibel is met een wallbox.

AC opladen (wisselspanning)

De laadpoorten van de Maxus eDeliver3 bevinden zich vooraan, achter het klepje met het Maxus-logo. Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 7,2 kW, duurt het laden niet langer dan 6 uur voor de batterij van 35 kWh en 8 uur voor de batterij van 53 kWh.

DC opladen (gelijkspanning)

Met een snellader duurt het snelladen tot 80% van de totale capaciteit slechts 45 minuten. De gloednieuwe Ternary Lithium Ion-batterij laat tot 2.000 snellaadcycli toe.

Recuperatief remmen

De eDeliver3 is uitgerust met twee rijmodi (normaal of eco) en drie modi voor energierecuperatie (licht, medium of sterk). Je kiest dus zelf hoe zuinig je wil rijden en hoeveel energie je bij het remmen wil recupereren.

Je eigen laadsysteem

Met een eDeliver3 wordt een eigen laadsysteem interessant. Neem contact met ons op voor meer informatie

Maak je Maxus uniek. 

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen specificaties en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor de bestelwagen.

Samen bekijken we wat je nodig hebt om zo goed mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus eDeliver3 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, ABS en andere systemen die jezelf, je passagier en andere weggebruikers beschermen.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en regelt de stabiliteit van de bestelwagen bij uitwijkmanoeuvres, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek.

Remkrachtondersteuning (ABS)

Bij een noodstop zorgt ABS ervoor dat de wielen tijdens het remmen niet blokkeren. Als je onverwachts moet remmen kan je hierdoor nog steeds stuurmanoeuvres uitvoeren om een obstakel te ontwijken.

Remkrachtverdeling (EBD)

EBD (Electronic Brakeforce Distribution) zorgt voor de juiste remkracht en verdeling over de verschillende assen, ook in noodsituaties. Dit is afhankelijk van het gewicht van de lading in de laadruimte.

Remassistentie (BAS)

Het Brake Assist System verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat het voertuig sneller stilstaat.

Voorbereid op het onvoorziene

De sterke kooiconstructie van de Maxus eDeliver3 is opgebouwd uit hoogwaardig staal en aluminium. De constructie absorbeert de kracht die vrijkomt bij een aanrijding en gaat vervorming tegen. Bovendien is de eDeliver3 ontworpen als een 100% elektrisch voertuig. Daardoor is de batterij veilig ingewerkt in het chassis. Airbags voor de bestuurder en de passagier vullen het passieve veiligheidspakket aan.

Maxus garantie

Ook de garantie op de nieuwe e-Maxus is zeer uitgebreid. Zo ben je verzekerd van 5 jaar voertuiggarantie en 8 jaar garantie op het accupakket.

5 jaar / 100.000 km fabrieksgarantie
Batterij: 8 jaar / 160.000 km fabrieksgarantie

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!