MAXUS eDeliver9 Chassis Cabine voor J. Jonker & Zn.

Na de uiterst schone Euro-6 diesels is dit de volgende stap naar de verduurzaming van het wagenpark.

Vandaag hebben wij aan J. Jonker & Zn. Aannemers- & Hoveniersbedrijf uit Rijnsburg een 100% elektrische MAXUS eDeliver9 L4 Chassis Cabine mogen leveren.

Het voertuig is gespoten in de bedrijfskleur en voorzien van een Open Laadbak met aluminium borden, zelfdragende aluminium vloerplanken, kopschot en kantbalken en touwhaken. Tevens is het voertuig voorzien van een uitgebreide zwaailampbalk op het dak, en flitsers voor en achter op het voertuig gemonteerd voor het veilig werken langs de weg.

J. Jonker & Zn. is een toonaangevende dienstverlener in de groenvoorziening en is specialist in het realiseren van totaalprojecten waarin alle disciplines samenkomen. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden aan de manier van werken en is als een rode draad verweven door alle processen binnen het bedrijf. Deze Maxus sluit uitstekend aan bij de duurzaamheid van het bedrijf.

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met nagenoeg alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Bovendien heeft het voertuig een laadvermogen van 1.000 kg. Dat maakt deze bedrijfswagen veelzijdig inzetbaar, ook voor het zwaardere werk.

Wij wensen het team van J. Jonker en Zonen veel werkplezier met deze 100% elektrische Maxus eDeliver9.

Ook benieuwd naar een 100% elektrische bedrijfswagen voor uw bedrijf? Check onze voorraad.