Maxus e-DELIVER 9

Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

PLAN EEN PROEFRIT

De nieuwe Maxus eDeliver9 is de nieuwe standaard in zijn klasse. Krachtig, ruim en luxueus: de eDeliver9 is een elektrische bestelwagen als geen ander. Kies uit twee wielbasissen en drie batterijen, voor een bestelwagen die past bij jouw business.

Met een laadruimte van 9,7, 11 of 12,5  en een nuttig laadvermogen tot 1.350 kg biedt de eDeliver9 veel ruimte. Maar ook het rijplezier staat op een hoog niveau. In een eDeliver9 ervaar je hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

Karaktervol gestroomlijnd

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus eDeliver9 een opvallend sterke uitstraling. De kenmerkende koplampunits, het grote Maxus-logo dat het laadcontact beschermt en de stoere voorbumper accentueren de indruk van snelheid en kracht.

Deze stijl is ook terug te zien in het gestroomlijnde design. De elegante belijning van de zijkanten benadrukken de ruimte die de eDeliver9 biedt. Eigentijdse details geven een sneak preview van de luxe die in het interieur te vinden is.

Welkom in de ruimte 

Ruimte over

De Maxus eDeliver9 heeft een makkelijke en toegankelijke laadruimte van maar liefst 9,7, 11 of 12,5  en een nuttig laadvermogen tot 1.350 kg (afhankelijk van de gekozen batterij). Dankzij de grote schuifdeur kan je snel laden en lossen, ook op krappe plaatsen.

twee wielbasissen

Er is keuze uit twee wielbasissen: medium (L2H2) of groot (L3H2). De L2H2-versie heeft een laadruimte van 9,7 m³. Kies je voor de L3H2-versie, dan beschik je over een laadruimte van 11 m³. Daarnaast is de L3H3-configuratie beschikbaar. Deze uitvoering heeft een verhoogd dak, een maximaal toegelaten massa van 4,05 ton (N2), is goed voor een laadvermogen van 12,5 m³ en een nuttig laadgewicht tot 1.350 kg.

afgewerkte laadruimte

De laadruimte van de Maxus eDeliver9 is degelijk afgewerkt. De vloer heeft een volledig met antislipmateriaal beklede vloer en de wanden zijn standaard tot halve hoogte afgewerkt. Erg handig zijn de achterdeuren die tot 270 graden opengaan.

Maten en gewichten

Welkom in de ruimte | CHASSIS CABIN

Ruimte over

De Maxus eDeliver 9 Chassis Cab heeft een complete comfort- en veiligheidsvoorziening met onder meer airconditioning, een 10-inch touchscreen met achteruitrijcamera + Apple Carplay/Android Auto, parkeersensoren voor, LED-koplampen, Lane Change Assist, Blind Area Monitoring en bandenspanningscontrole TPMS.

Motor

De eDeliver 9 heeft een hoog efficiënte elektromotor en aandrijving, voor een gunstig stroomverbruik en een grote reële actieradius. De elektromotor levert een piekvermogen van 150 kW en een maximumkoppel van 310 Nm en heeft een 65 kWh accu. 

Maten en gewichten

Verrassend luxueus. Weergaloos comfortabel

Complete standaarduitrusting

De Maxus eDeliver9 is compleet uitgerust. Parkeersensoren voor- en achter en airconditioning zijn standaard. Ook de bijzonder verzorgde afwerking van het interieur valt op. De luxueuze hoogglans carbon-look van het dashboard is een echte blikvanger.

Luxueus en comfortabel

De Maxus eDeliver9 heeft het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde stoel en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De stoel van de bestuurder is uitgebreid af te stellen en beschikt over een regelbare armsteun.

Uitgekiend ergonomisch

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus eDeliver9 van hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel

Complete connectiviteit

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard bevindt zich een 10 inch touchscreen, dat zo weggeplukt lijkt uit een luxe wagen. Het scherm biedt alle smartphone-connectiviteit, is compatibel met Apple Carplay en Android Auto en is gekoppeld aan een achteruitrijcamera.

Technisch vernuft. Ongeziene prestaties

 

Krachtige elektromotor

De elektromotor van de eDeliver9 levert een vermogen van 204 pk en een maximumkoppel van maar liefst 310 Nm. Dat zorgt voor ronduit uitstekende prestaties, ook bij zware belading.

80% capaciteit na een half uurtje laden

Met de standaard AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 5 tot 7,5 uur (afhankelijk van de gekozen batterij). Veel sneller en handiger is laden met een snellader. Daarmee ‘tank’ je in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na een half uurtje is 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

Maximale energierecuperatie

Met het bedienen van de versnellingspook kan je kiezen uit drie niveaus van energierecuperatie bij het afremmen. Ga je voor maximale recuperatie, dan wordt het behalen van het opgegeven WLTP-rijbereik kinderspel.

Groot sleepvermogen

De uitstekende prestaties van de aandrijflijn geven de Maxus eDeliver9 een maximaal sleepvermogen tot 1.500 kg, een unicum in zijn klasse. Dat betekent dat je met de eDeliver9 een grote geremde aanhangwagen kan slepen.

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de eDeliver9 passieve veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en airbags.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de eDeliver9, zodat het voertuig bij onverwachts uitwijken, in moeilijke bochten of op verraderlijk wegdek niet uit balans raakt. 

Automatisch noodrem­systeem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op de weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW)

FCW monitort voortdurend de snelheid en de afstand tot het voertuig wat voor je rijdt en waarschuwt met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is. 

Rijstrook­assistentie (LDW)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal.

Zes airbags

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in de buitenspiegel.

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de Maxus eDeliver9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

Dodehoekdetectie (BSD)

BSD detecteert voertuigen in de blinde hoek en waarschuwt je met een lichtsignaal in de buitenspiegel.

Maak je Maxus uniek

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen specificaties en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor de Maxus eDeliver9.

Samen kijken we wat je nodig hebt om zo snel mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

5 jaar / 100.000 km fabrieksgarantie
Batterij: 8 jaar / 160.000 km fabrieksgarantie

Maxus garantie

Ook de garantie op de nieuwe e-Maxus is zeer uitgebreid. Zo ben je verzekerd van 5 jaar voertuiggarantie en 8 jaar garantie op het accupakket.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!