Maxus EV80 Bestelwagen

 

De Maxus EV80 Bestelwagen combineert optimaal gebruiksgemak met milieuvriendelijkheid. Zijn elektrische motor stoot 0 gram CO2 uit. En dat is goed voor het milieu! Zowel de bestelwagen als de chassis cabine heeft drie zitplaatsen: wel zo makkelijk bij grotere klussen waar ook meerdere collega’s voor nodig zijn.

Met de Maxus EV80 Bestelwagen komt u goed voor de dag. Niet alleen door de vooruitstrevende technologie, maar ook door het eigentijds design en het interieur met veel geïntegreerde functies. De EV80 is beschikbaar in twee hoogtes. In het standaardmodel vervoert u 9,7 m³ vervoeren. In de verhoogde EV80 loopt dat op tot 11 m³. Ook het laadvermogen is niet gering. In de EV80 kunt u vrachten tot 950 kg vervoeren. Samen met de sterke motor, krachtige batterij en eenvoudig en snel opladen bent u met de EV80 bestelwagen klaar voor de toekomst!

Praktische laadruimte

Kies uit twee hoogtes
De EV80 is beschikbaar in twee hoogtes. Dankzij de volkomen vlakke laadvloer gaat er geen ruimte verloren. De EV80 is ook verkrijgbaar met één of twee schuifdeuren. Daarmee gaat laden en lossen een stuk vlotter.

Wendbaar in de stad
In de stad is de EV80 helemaal in zijn element. Juist daar is een bestelwagen met zero emissie uitstoot erg welkom. De kleine draaicirkel zorgt voor een grote wendbaarheid. Dankzij de beschikbare schuifdeuren kun je laden en lossen op de krapste locaties.

Maten en gewicht

Innovatieve cockpit

De EV80 laat zien hoe aantrekkelijk een functioneel interieur kan zijn. Kenmerkend is het centrale instrumentenpaneel, dat overzichtelijk is en veel functies combineert.

Naast de klassieke info, weergegeven door meters of icoontjes, bevat het instrumentenpaneel ook een boordcomputer, een verbruiksmeter en een batterijindicator. Als je afremt, zie je op het instrumentenpaneel dat de batterij wordt opgeladen.Drie zitplaatsen bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De sterke bekleding van de zetels en de rubberen vloermat zorgen voor een onderhoudsvrij interieur.

 

Klaar voor de toekomst!

Sterke motor
De EV80 is uitgerust met een krachtige elektrische motor met een vermogen van 92 kW en een koppel van maar liefst 320 Nm. Daarmee verwent de EV80 je met een groot acceleratievermogen en een flinke dosis rijplezier.

Krachtige batterij
Met een capaciteit van 56 kW beschikt de EV80 over de krachtigste batterij in zijn klasse. Daarmee kun je rekenen op een rijbereik van 192 km. Batterijverwarming zorgt ervoor dat de impact van koud weer op het rijbereik beperkt blijft.

Super snel opladen
Met een snellader van 30 kW duurt snelladen slechts 2,5 uur. Thuis opladen met een wallbox en de geïntegreerde lader van 6,6 kW duurt niet langer dan 8,5 uur. Heel praktisch: in beide gevallen kun je dezelfde laadkabel gebruiken. 

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Eenvoudig opladen

Via een 22 kW DC-snellader kan de Maxus EV80 binnen 2,5 uur volledig opgeladen worden. Dankzij de nieuwe Lithium Iron Phosphate-batterij kan je de EV80 vrijwel onbeperkt opladen in DC. Met een standaard  7,2 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden 8,5 uur. De EV80 is standaard uitgerust met een laadkabel  die compatibel is met een wallbox.

AC opladen (wisselspanning)

Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 7,2 kW, duurt het laden niet langer dan 8,5 uur.

DC opladen (gelijkspanning)

Met een snellader van minimaal  22 kW duurt het snelladen slechts 2,5 uur.

Recuperatief remmen

Via het recuperatief afremmen van de EV80 wordt de batterij geregenereerd. Zeker in druk stadsverkeer is deze functie zeer interessant.

Je eigen laadsysteem

Als je over een Maxus EV80 beschikt, wordt een eigen laadsysteem interessant.

Veiligheid altijd voorop 

Perfect voorbereid op het onvoorziene

De kooiconstructie van de Maxus EV80 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Dat beschermt niet alleen de batterij, maar uiteraard ook de inzittenden.

SIPS: bescherming bij zijdelingse impact
Het side impact protection system (SIPS) beschermt de inzittenden bij zijdelingse aanrijdingen, dankzij verstevigingsbalken in de deuren. 

 

Actieve veiligheidssystemen
Naast passieve veiligheid biedt de EV80 ook een uitgebreid actief veiligheidspakket. ABS (Anti-lock Braking System) zorgt ervoor dat de wielen niet doorslippen bij remmen op een glad wegdek. BAS (Brake Assist System) verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat je EV80 sneller stilstaat.

Elektronisch stabiliteitsprogramma – ESP
ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en stuurt de stabiliteit van je EV80 bij uitwijkmaneuvers, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek. EBD (Electronic Brakeforce Distribution) regelt de remkrachtverdeling tussen voor- en achterwielen, voor een optimale stabiliteit in alle remomstandigheden.

Voor iedereen

een unieke Maxus

 

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

 

Wij kijken graag met je mee wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

Testrit boeken

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!