Maxus EV80 Chassis Cabine

 

Met de Maxus EV80 Chassis Cabine kunt u alle kanten op. De drie zitplaatsen kunnen worden gecombineerd met elke opbouw op maat; van een open laadbak of kipper tot een gesloten laadkast of een andere opbouw. De EV80 Chassis Cabine bevat niet alleen vooruitstrevende technologie, maar heeft ook met een eigentijds design. De herkenbare neus geeft de EV80 chassis-cabine een dynamische look. Dankzij de kleine draaicirkel is de EV80 vooral in de stad in z’n element. Met de versterkte cabine, het uitgebreide veiligheidspakket en de optimale stabiliteit bent u met de EV80 Chassis Cabine veilig op weg!

Met respect voor het milieu

De Maxus EV80 chassis-cabine combineert optimaal gebruiksgemak met milieuvriendelijkheid. Met zijn elektrische motor heeft de EV80 0 gram CO2 uitstoot. En is dus zeer milieuvriendelijk. De EV80 chassis-cabine heeft drie zitplaatsen. Zo kun je in één rit drie personen én een grote vracht vervoeren. Je kan de drie zitplaatsen van de EV80 chassis-cabine combineren met elke opbouw op maat, van een open laadbak of een kipper tot een gesloten laadkast of een andere opbouw.

Vooruitstrevend en persoonlijk

Met de Maxus EV80 chassis-cabine kom je uitstekend voor de dag. Niet alleen met vooruitstrevende technologie, maar ook met een eigentijds design.

De herkenbare neus geeft de EV80 chassis-cabine een dynamische look. Drie neutrale standaardkleuren bieden je de ideale achtergrond voor je logo, je contactgegevens en andere vormen van personalisering.

Praktische laadruimte

Wendbaar in de stad
In de stad is de EV80 chassis-cabine helemaal in zijn element. Juist daar is een voertuig met nul emissie uitstoot erg welkom. Bovendien zorgt de kleine draaicirkel voor een grote wendbaarheid.

Maten en gewichten
Lengte 5700 mm
Breedte 1998 mm
Hoogte 2136 mm
Wielbasis 3850 mm

Vooruitstrevende cockpit

De EV80 laat zien hoe aantrekkelijk een functioneel interieur kan zijn. Kenmerkend is het centrale instrumentenpaneel, dat heel overzichtelijk is en veel functies combineert.

Naast de klassieke info, weergegeven door meters of icoontjes, bevat het instrumentenpaneel ook een boordcomputer, een verbruiksmeter  en een batterijindicator. Als je afremt, zie je op het instrumentenpaneel dat de batterij wordt opgeladen.

Drie zitplaatsen bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De sterke bekleding van de zetels en de rubberen vloermat zorgen voor een onderhoudsvrij interieur.

 

Hier is de toekomst!

Sterke motor
De EV80 is uitgerust met een krachtige elektrische motor met een vermogen van 92 kW en een koppel van maar liefst 320 Nm. Daarmee verwent de EV80 je met een groot acceleratievermogen en een flinke dosis rijplezier.

Krachtige batterij
Met een capaciteit van 56 kW beschikt de EV80 over de krachtigste batterij in zijn klasse. Daarmee kun je rekenen op een rijbereik van 192 km. Batterijverwarming zorgt ervoor dat de impact van koud weer op het rijbereik beperkt blijft.

Snel en vlot opladen
Met een snellader van 30 kW duurt snelladen slechts 2 uur. Thuis opladen met een wallbox en de geïntegreerde lader van 6,6 kW duurt niet langer dan 8,5 uur. Heel praktisch: in beide gevallen kun je dezelfde laadkabel gebruiken.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Veiligheid altijd voorop

Fundamenteel solide
De cabine van de Maxus EV80 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Airbags voor de bestuurder en de passagiers bieden de nodige bescherming.

Actieve veiligheidssytemen
Naast passieve veiligheid biedt de EV80 chassis-cabine ook een uitgebreid actief veiligheidspakket. ABS (Anti-lock Braking System) zorgt ervoor dat de wielen niet doorslippen bij remmen op een glad wegdek. BAS (Brake Assist System) verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat je EV80 sneller stilstaat. 

Altijd stabiel
ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en stuurt de stabiliteit van je EV80 chassis-cabine bij uitwijkmaneuvers, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek. EBD (Electronic Brakeforce Distribution) regelt de remkrachtverdeling tussen voor- en achterwielen, voor een optimale stabiliteit in alle remomstandigheden.

Voor iedereen
een unieke Maxus

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je chassis-cabine.

Wij kijken graag met je mee wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!