ons brede aanbod

Maxus EV80 Bestelwagen

De Maxus EV80 combineert optimaal gebruiksgemak met milieuvriendelijkheid. Met zijn elektrische motor stoot de EV80 zero gram CO2 uit. En dat is goed voor het milieu! Zowel de bestelwagen als de chassis cabine heeft drie zitplaatsen: wel zo makkelijk bij grotere klussen waar ook meerdere collega’s voor nodig zijn.

Maxus EV80 Chassis Cabine

Met de Maxus EV80 Chassis Cabine kunt u alle kanten op. De drie zitplaatsen kunnen worden gecombineerd met elke opbouw op maat; van een open laadbak of kipper tot een gesloten laadkast of een andere opbouw. De EV80 Chassis Cabine bevat niet alleen vooruitstrevende technologie, maar heeft ook met een eigentijds design. De herkenbare neus geeft de EV80 chassis-cabine een dynamische look. Dankzij de kleine draaicirkel is de EV80 vooral in de stad in z’n element. Met de versterkte cabine, het uitgebreide veiligheidspakket en de optimale stabiliteit bent u met de EV80 Chassis Cabine veilig op weg!

Maxus EV80 Minibus

Net als de Bestelwagen en Chassis Cabine heeft de Minibus drie vaste zitplaatsen vooraan. De overige twee rijen kan je makkelijk aanpassen waardoor je tot wel negen zitplaatsen kunt maken of vier rolstoelen kunt vervoeren. Ideaal dus voor personenvervoer!

Nissan e-NV200

De kwaliteiten van een NISSAN bedrijfswagen maken hem tot de beste investering voor uw onderneming. 5 jaar garantie als vertrouwen voor een veelzijdig gebruik en vele kilometers rijplezier. De elektrische bedrijfswagens van NISSAN zijn uitgerust met sterke motoren, hebben lage gebruikskosten, een praktische laadruimte en goede rijeigenschappen.

Maxus e-DELIVER 3

De nieuwe Maxus eDeliver3 is dé oplossing voor distributie in de stad. 100% elektrisch, wendbaar, laag in verbruik, met een duurzame accu en een range tot 342 kilometer!

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDeliver3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen.

Maxus e-DELIVER 9

NU BESCHIKBAAR!

De nieuwe eDeliver9 is krachtig, ruim, luxueus! Een elektrische bestelwagen als geen ander.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!