WIE WIJ ZIJN

Hét elektrische mobiliteitscentrum van het Groene Hart

Duurzame mobiliteit voor de zakelijke markt

E.B.S. by Boonstoppel staat voor volledige elektrische mobiliteit voor de zakelijke markt. Wij bieden nieuwe elektrische bedrijfswagens van Maxus, Nissan en Cenntro. En verzorgen onderhoud, schadeherstel, lease en verhuur van elektrische mobiliteit. Onze ambitie is om aan iedere ondernemer te laten zien dat emissievrij vervoer mogelijk is.

Familiebedrijf
Eind 2019 besloten Boonstoppel Autobedrijven en Boonstoppel Truckservice om samen de plannen voor een duurzame toekomst te realiseren. Het zijn twee échte familiebedrijven met een duurzaam hart. Dat zie je in de aandacht voor en de kennis van elektrische voertuigen. En in de manier waarop we met klanten en medewerkers omgaan: korte lijnen, plezierig in de omgang en eerlijke prijzen. We hebben de dagelijkse missie om klanten snel (weer) op weg te helpen: duurzame mobiliteit dus!

Aanbod
Boonstoppel jr. biedt de 100% elektrische Townstar van Nissan als de oplossing voor een elektrische bestelwagen. Boonstoppel Truckservice is merkdealer van de 100% elektrische Maxus en Cenntro.  Het aanbod is uitermate geschikt voor emissievrij vervoer en transport in (binnen)stedelijk gebied. En is dus een uitstekend duurzaam alternatief voor transport op fossiele brandstoffen!

Elektrisch vervoer is de toekomst
Elektrische bedrijfswagens zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze veroveren in snel tempo de markt. Met name voor vervoer in de binnenstad zijn ze eigenlijk geen mogelijkheid, maar eerder een must.

Duurzaam

Emissievrij vervoer voor alle ondernemers

Familiebedrijf

Korte lijnen, persoonlijke benadering en echte aandacht

Full service

Compleet ontzorgd, 100% elektrisch op weg

ruim aanbod

Elektrische bedrijfswagens van MAXUS, NISSAN en CENNTRO

EBS_boonstoppel_teamfoto

Team Boonstoppel jr.

Wat gaan we al ver terug met ons verhaal! Dat begint in 1951, met de overname van een autobedrijf in Waddinxveen door Boonstoppel sr. Met lef en door de uitbouw van activiteiten groeide het bedrijf verder door en werden we één van de grootste merkdealers in de regio. We zijn, met trots, gespecialiseerd in Mitsubishi, Suzuki en Nissan en exploiteren het SHELL-station. Het elektrische segment maakt ons aanbod nu nóg completer. We hebben veel geïnvesteerd in kennis over dit onderwerp. En hebben binnen ons betrokken team nu een aantal echte elektrische specialisten. Duurzaam heeft de toekomst. Bent u al om?

“In onze business kan je niet meer om duurzaamheid heen. Dieselvoertuigen komen de stad niet meer in. Maar bovendien moeten we ons er gewoon bewust van zijn dat ander gedrag nodig is voor de toekomst. Met elektrisch transport kunnen ondernemers hun steentje bijdragen. Daarom hebben wij daar al onze aandacht en focus op gelegd. Het is anders, het is nieuw, het is duurzaam en het is leuk!”

Team Boonstoppel Truckservice

Boonstoppel Truckservice was eind jaren ’80 hét antwoord op de stijgende vraag naar vrachtwagens of gespecialiseerde transportmiddelen. Boonstoppel Truckservice werd een gerenommeerde DAF-dealer en ging het gamma van Moffett (meeneemheftrucks) leveren. Later kwam daar de vraag naar lichtere bedrijfswagens bij en werd Boonstoppel Truckservice ook merkdealer van FUSO. Met het dealerschap van Maxus en Cenntro brengen we het elektrisch rijden voor bedrijven in de regio naar de next level. We noemen ons overigens niet zomaar een specialist. We hebben ons vergaand verdiept en onze medewerkers geschoold om u volledig van dienst te kunnen zijn.

“Elektrische auto’s zie je steeds vaker op de weg. We kijken niet meer op van een Tesla, maar elektrische bestelwagens zijn nog wat onbekender terrein. Daar brengen we graag verandering in. Omdat we vinden dat we samen voor een schone toekomst moeten zorgen. Het is bovendien leuk om na zoveel jaar weer een nieuwe kant van mobiliteit te ontdekken!”

Dit is E.B.S. by boonstoppel!

Duurzame mobiliteit
voor de zakelijke markt

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!