ONZE MEERWAARDE

advies op maat

Voor iedere business de perfecte elektrische bedrijfswagen! Daar zorgen we bij E.B.S. by Boonstoppel voor. Elektrische bedrijfswagens zijn er in allerlei soorten en maten. Voor iedere business is er een goed model. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen zoeken we naar dé perfecte bestelwagen. En wilt u de e-bedrijfswagen wrappen in uw eigen huisstijl? Ook daar zorgen we graag voor. Neem contact met ons op voor meer informatie, een testrit of vrijblijvende afspraak.

aanschaf

Het aanbod elektrische bestelwagens neemt toe. Wat is nu de juiste keuze voor uw onderneming. Wat is een acceptabele actieradius en wat is er mogelijk op het gebied van snelladen? Maar ook: welke subsidies geeft de overheid in 2020? Wij begeleiden u in elke stap. Zodat u zeker bent van de beste keus!  

onderhoud

Het onderhoud van een elektrisch voertuig is een stuk voordeliger en eenvoudiger dan een traditionele bestelwagen. In een elektrische motor zitten namelijk aanzienlijk minder slijtende mechanische onderdelen. Toch moet ook een elektrische bedrijfswagen periodiek worden gecontroleerd op een aantal zaken. Dit is goed voor de levensduur van de auto, maar bevordert ook uw veiligheid én die van uw medeweggebruikers. 

Oplaadpunt

Rijden veel van uw medewerkers in een elektrische voertuig? Of bent u van plan uw wagenpark uit te breiden met elektrische bedrijfswagens? Dan is de aanschaf van een zakelijke laadpaal het overwegen waard. Dat biedt namelijk verschillende voordelen.

Subsidies

De transitie van fossiele brandstoffen naar elektrisch rijden is in volle gang. Steeds meer ondernemers stappen over op 100% elektrisch rijden. Om de overstap te versnellen, zijn er verschillende subsidies. Alle fiscale voordelen bij de aanschaf van een elektrisch voertuig op een rij!

Garantie & service


Elektrisch rijden is anders dan rijden in een brandstofauto. Dat vraagt om een andere aanpak, met name in de service en garantie. Als full service bedrijf voor elektrische bedrijfswagens bent u bij ons verzekerd van de juiste service en garantie voor uw EV. Op al onze e-voertuigen ontvangt u 5 jaar garantie op het voertuig en 8 jaar op de accu. Zo bent én blijft u zorgeloos onderweg, zonder gedoe.

Financiering & lease

Er rijden steeds meer elektrische bedrijfswagens op de Nederlandse wegen. Logisch, want bij 100% elektrisch rijden komen namelijk steeds meer fiscale voordelen kijken. Voor u als ondernemer, maar ook voor uw medewerkers.

abonnementen

Er komt een aantal zaken kijken bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen. Zoals opladen, periodiek onderhoud en risicodekking. Met de abonnementen van E.B.S. heeft u alle zaken direct geregeld. Wel zo makkelijk.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!