Stap naar duurzame mobiliteit bij Verhart Groen

Deze week hebben wij een 100% elektrische Maxus eDeliver7 bestelwagen mogen afleveren aan Verhart Groen B.V. te Montfoort.

Verhart Groen B.V. is specialist in groen en grond, weg- en waterbouw, groenrecycling en leverancier van bodemverbeteringsproducten. Met vele jaren ervaring en flexibele inzetbaarheid kan Verhart Groen B.V. elke klus klaren.

Met de aflevering van de 100% elektrische Maxus eDeliver7 kan Verhart Groen nu ook veilig en duurzaam op pad. Bovendien mag dit groene voertuig ook alle emissievrije zones in. Dit past uitstekend bij de verdere verduurzaming van het bedrijf. Het voertuig is voorzien van bestickering in de huisstijl van Verhart Groen B.V. en voorzien van wensen van de klant, zoals de aankleding van de laadruimte, zwaailampbalk, flitsers en trekhaak.

De Maxus eDeliver7 is compact en heeft toch zoveel mogelijkheden. Deze 100% elektrische bedrijfswagen is leverbaar met 2 verschillende accupakketten, 2 lengte en 2 hoogte varianten, en tot de opties behoren ook nog een extra schuifdeur links en een trekhaak. Het laadvolume is afhankelijk van de lengte en hoogte variant, en is respectievelijk 5,9 tot 8,7 m3, en is daarmee de grootste in zijn klasse. En niet onbelangrijk, de Maxus heeft een trekgewicht van 1.500 kg.

Wij wensen de chauffeur van deze Maxus eDeliver7 (Peter) veel werkplezier en veilige groene kilometers toe en bedanken Verhart Groen voor deze mooie opdracht.

Wij kunnen de diverse Maxus 100% elektrische bedrijfswagens uit voorraad leveren, zoals de eDeliver3, eDeliver7 en eDeliver9. Ook de elektrische bedrijfswagens van de merken Nissan en Cenntro behoren tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf.