Zero-emissie zones Amsterdam bereikbaar voor De Bruin Groep!

Vandaag hebben wij aan De Bruin Groep uit Vijfhuizen de tweede Maxus eDeliver9 CC L3 voertuig met Open Laadbak mogen afleveren. De open laadbak is voorzien van aluminium borden, zelfdragende aluminium vloerplanken, kopschot en kantelbalken en touwhaken. Tevens is het voertuig voorzien van een uitgebreide zwaailampbalk op het dak, en flitsers voor en achter op het voertuig gemonteerd voor het veilig werken in de binnenstad en langs de weg.

De Bruin Groep is een dynamisch bedrijf en heeft het unieke vermogen om voor iedere verkeersmaatregel, zowel tijdelijk als permanent, een veilige oplossing te bieden. De jarenlange relaties in de grond- weg en waterbouw ontzorgt De Bruin Groep door duidelijke communicatie, snelheid en door mee te denken in elk willekeurig project van A tot Z.

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met nagenoeg alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Bovendien heeft het voertuig een laadvermogen van 1.020 kg. Dat maakt deze bedrijfswagen veelzijdig inzetbaar,  ook voor het zwaardere werk.

Wij wensen de chauffeurs van De Bruin Groep veel werkplezier met dit voertuig.